Világegyetem

A Gawker krémje magyarul
A Gawker krémje magyarul

Megcsinált a T-Rex, hódít a dínóerotika

Illustration for article titled Megcsinált a T-Rex, hódít a dínóerotika

Létezik olyan műfaj, hogy dinoszauruszos erotikus novellák. A Megcsinált a T-Rex létező cím. A Velociraptor fészkében is. Szemezgettünk egy kicsit az őshüllők és a bikinis nők viselt dolgaiból.

Advertisement

Alig több mint hat dollárért már olvashatjuk is Christie Sims és Alara Branwen társszerzők 18 oldalas munkáját, az In the Velociraptor’s Nestet. Elő is kapnám műfordítói köpönyegem:

Azog háttal állt a falnak, testét nyirkos állatbőrök borították, és várta, hogy a bestia addig kaszabolja törzsét, míg védtelenül, véresen hever a barlang nyirkos padlóján. Eltűnődött azon, hogy vajon először megöli, vagy előbb letépi végtagjait, miközben felfalja.

Ehelyett karmos kezével letépte válláról a nyirkos állatbőrt. Azog érezte meztelen bőrén az éles karmokat, ahogy a bőr lecsúszott a válláról és felfedte meztelen, pihegő mellét. A raptor érdeklődve megtorpant és megszaglászta, miközben a nő kétségbeesetten a falhoz simult.

Kemény és forró hüllőnyelv nyaldosta végig érzékeny, meztelen, hirtelen pőre bőrét. Azog zihált a hüllő érintésétől, majd lassan elengedte magát, ahogy teste megszokta a bestia mámorító érintését.

Nem tudta, hogy izgalma a hűvös patakban korábban félbemaradt orgazmusa miatt van-e, vagy csak vágyik még egy utolsó jó érzésre, mielőtt a pikkelyes, óriási szörnyeteg darabokra tépi. Akárhogy is, Azog kívánta az érzékeny bőrén szánkázó forró, kemény nyelvet.

Advertisement

Most verd ki!

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter